terugTerug

Terrastegels

08-01-2024 Het immense aanbod terrastegels is beoordeeld op trends, de specifieke kenmerken en noodzakelijk eigenschappen. Hieruit is het aanbod vastgesteld afgestemd op de meest gangbare stijlen en sferen van Nederland.
foto Terrastegels

Terrastegels voor een moderne en strakke tuin

Breng meer sfeer aan in je tuin met de keramische terrastegels van Beste Koop Buitentegels. Het zorgvuldig geselecteerde assortiment bestaat uit een selectie van verschillende kleuren en stijlen, zo vind je altijd jouw favoriete tegel. Kies bijvoorbeeld voor de design tegels met een strakke uitstraling of voor een meer landelijke uitstraling. Je vind het allemaal bij Beste Koop Buitentegels.

Je kunt de terrastegels gemakkelijk vinden bij een dealer bij jou in de buurt. Bij de dealers kun je de tegels in het echt zien en ervaren en uiteraard advies vragen bij de betreffende dealer.

Terrastegels kiezen

Bij het kiezen van de juiste terrastegels is het belangrijk om rekening om op de hoogte te zijn van de specifieke eigenschappen, formaten en kleuren. De keramische terrastegels zijn beschikbaar in de formaten 60x60x3 en 90x90x3. Iedere Beste Koop Buitentegel heeft een volkeramische massa van 3 centimeter. Het formaat van de terrastegels heeft een grote invloed op de uitstraling van de tuin. Bij de showtuinen van onze dealers kun je daar een goede indruk van krijgen.

De keramische terrastegels zullen nog mooier blijven zodra deze goed worden onderhouden tijdens de verschillende seizoenen. Voor de wintermaanden kun je hier meer lezen. Voor het voorjaar kun je hier meer lezen. Daarnaast is het ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de antislipwaarde. Voor het schoonmaken van de terrastegels kun je hier meer lezen.

Bij de keuze voor de juiste terrastegel is het natuurlijk ook belangrijk om rekening te houden met de sfeer in je tuin. Bij een strakke loungeset is het bijvoorbeeld mooier om een moderne design tegel te kiezen. Terwijl bij meer klassieke tuinmeubels een landelijke/mediterrane tegel mooier past. Onze dealers kunnen jou uiteraard bij deze keus helpen.

Keramische Terrastegels 

Beste Koop Buitentegels hebben een volkeramische massa van 3 cm. Door de volkeramische massa zijn de tegels een stuk duurzamer dan andere tegels en kunnen ze tientallen jaren mee gaan. Door deze volkeramische massa is er geen risico op loskomen van de bovenlaag van de terrastegel. De terrastegels zijn extreem sterk en dus uitermate geschikt voor terrassen maar ook voor opritten. 100% keramiek; sterk en duurzaam! Daarnaast bieden de tegels ook meerdere voordelen waardoor de keramische terrastegels enorm zijn gegroeid in populariteit:

  • Kleurvast
  • Vorstbestendig
  • Kras- en slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Onder natte omstandigheden veilig beloopbaar

De hoogste kwaliteit terrastegels bij Beste Koop Buitentegels

Met het uitermate zorgvuldig geselecteerde assortiment door onze specialisten vind je alleen de hoogste kwaliteit keramische terrastegels bij ons. De tegels zijn geselecteerd op de beste en unieke eigenschappen om zo duurzaam mogelijk te zijn. Met behulp van de zoekmachine op de website vind je gemakkelijk een dealer bij jou in de buurt waar je langs kunt gaan voor een verdere impressie van de tegels.

Vind nu een dealer bij jou in de buurt via de: dealerpagina.