terugTerug

Antislipwaarde buitentegels

31-08-2021 De antislipwaarde is een indicator die aangeeft welk grip niveau een bepaalde tegel heeft. Ontdek de eigenschappen van Beste Koop Buitentegels
foto Antislipwaarde buitentegels

Antislipwaarde van de buitentegels

Alle Beste Koop Buitentegels hebben een antislipwaarde van: R11. De R waarde ofwel antislipwaarde, is een indicator die aangeeft welk grip niveau een bepaalde tegel heeft. De R waardes worden gebruikt van 9 tot 13. hierbij is 9 de laagste waarde. Hoge slipwaardes zijn vaak lastiger schoon te maken.

Onderhoud tegels

Tegels met zowel hoge als lage antislipwaarde zijn over het algemeen makkelijk schoon te maken. De tegels met de hoogste antislipwaardes hebben vaker en dieper reliëf en structuur dan tegels met een lagere antislipwaarde. Vuil kan zich makkelijker ophopen bij de hoogste antislipwaardes. Alle Beste Koop Buitentegels (antislipwaarde R11) zijn erg onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

De tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. De tegels zijn op verschillende materialen en ondergrond te verwerken. De volkeramische Beste Koop Buitentegels zijn beschikbaar in de fromaten 60x60x3 en 90x90x3 cm. Elke buitentegel uit de collectie is verkrijgbaar in een meer dan scherpe prijs: vanaf € 59,00 per m².

Kies voor keramische buitentegels en bespaar op de factor onderhoud. Vind een dealer bij jou in de buurt via: https://www.bestekoopbuitentegels.nl/verkoopadressen