terugTerug

Voordelen van keramische tuintegels

17-11-2021 Ontdek de voordelen van keramische tuintegels.
foto Voordelen van keramische tuintegels

Voordelen keramische tuintegels

1. Keramische tuintegels zijn erg onderhoudsvriendelijk. Dit is onder andere te danken aan de hoge kwaliteit en duurzaamheid. Onze keramische tuintegels hebben een volkeramische massa van 3 cm. Door deze volkeramische massa is er geen risico op loskomen van de bovenlaag van de tuintegel. De tuintegels zijn extreem sterk en dus uitermate geschikt voor tuinen, terrassen maar ook voor opritten.

2. Keramische tuintegels zijn duurzaam, behouden kleur en zijn krasvast. De keramische tegels gaan jarenlang mee en behouden de kleur. De tegels zijn bovendien bestendig tegen UV-straling. Ook in de winter bieden keramische tuintegels voordelen. Ze zijn bestand tegen strooizout. Dus ook in de winter kun je genieten van een veilige en mooie tuin. 

3. Keramische tuintegels hebben een stroef oppervlak en zijn dus ook gebruiksvriendelijk bij natte omstandigheden (antislipwaarde R11). De antislipwaarde van Beste Koop Buitentegels is de ideale tussenweg tussen: te stroeve tegels en te gladde tegels. Daardoor zijn de tegels gemakkelijk in onderhoud en is het vuil makkelijk af te spoelen.

4. De tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Tegels zijn op verschillende materialen en ondergrond te verwerken. Beste Koop Buitentegels zijn geschikt voor gebruik op tegeldragers. 

5. De keramische buitentegels zijn beschikbaar in de twee meest populaire formaten. De volkeramische tuintegels zijn beschikbaar in de formaten 60x60x3 en 90x90x3 cm. Elke buitentegel uit de collectie is verkrijgbaar in een meer dan scherpe prijs: vanaf € 59,90 per m².

6. De tegels zijn gerectificeerd en daardoor maatvast. Na de verwerking zal er dus een strakke voeglijn ontstaan. Voor advies verwijzen we naar een Beste Koop Buitentegeldealer bij jou in de buurt.

7. Beste Koop Buitentegels zijn door heel Nederland verkrijgbaar. Om tot een gegarandeerd uitstekende keuze te komen is door specialisten het immense aanbod beoordeeld op trends, specifieke kenmerken en noodzakelijke eigenschappen. En van daaruit is deze tegelcollectie geselecteerd, afgestemd op de meest gangbare stijlen en sferen van Nederland. Benieuwd naar meer? Vind een dealer bij jou in de buurt.

Keramische tuintegels kopen

Onze keramische tuintegels zijn beschikbaar in meerdere kleuren en twee populaire formaten: 60x60x3 en 90x90x3. De tegels zijn verkrijgbaar bij 36 locaties in heel Nederland.

Beste Koop Buitentegels moet je het liefst zelf zien en ervaren. Dit doe je bij een van onze verkooppunten in heel Nederland dus ook bij jou in de buurt, waar je door echte specialisten wordt geadviseerd over verwerking en onderhoud van de tuintegels. Vind een dealer bij jou in de buurt: https://www.bestekoopbuitentegels.nl/verkoopadressen