terugTerug

Buitentegels tuin & terras

12-10-2021 In het overweldigende aanbod van sierbestrating adviseren we met overtuiging volkeramische buitentegels van 3cm dik. Simpelweg omdat er niets tegenop kan als het gaat om toepassing, gebruiksgemak en duurzaamheid.
foto Buitentegels tuin & terras

Buitentegels in de tuin

Om tot een gegarandeerd uitstekende keuze te komen is door specialisten het immense aanbod beoordeeld op trends, de specifieke kenmerken en noodzakelijke eigenschappen. En daaruit is de collectie Beste Koop Buitentegels ontstaan, afgestemd op de meest gangbare stijlen en sferen van Nederland.

Eigenschappen keramische buitentegels

  1. Beste Koop Buitentegels hebben een volkeramische massa van 3 cm. Door deze volkeramische massa is er geen risico op loskomen van de bovenlaag van de buitentegel. De buitentegels zijn extreem sterk en dus uitermate geschikt voor terrassen maar ook voor opritten. 100% keramiek; sterk en duurzaam!
  2. Keramische buitentegels hebben een stroef oppervlak (antislipwaarde R11). De tegels hebben een enorme draagkracht, waardoor ze bij een juiste verwerking ook geschikt zijn voor opritten. Tegels zijn op verschillende materialen en ondergrond te verwerken. Beste Koop Buitentegels zijn geschikt voor gebruik op tegeldragers.
  3. Keramische tegels zijn duurzaam, behouden kleur en zijn krasvast. Kies voor keramische tegels en bespaar op de factor onderhoud zodat je optimaal van het terras kunt genieten. Keramische tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
  4. De tegels zijn gerectificeerd en daardoor zeer maatvast. Na de verwerking zal er dus een strakke voeglijn ontstaan. Voor het zagen van massief keramisch materiaal adviseren wij Montolit zagen.
  5. Ook in de winter bieden keramische tegels voordelen. Ze zijn bestand tegen strooizout. Dus ook in de winter kun je genieten van een veilig en mooi terras. Keramische tegels zijn met verschillende materialen te voegen.
  6. De keramische buitentegels zijn er in 3 types: stone, beton en uni.

Assortiment buitentegels

De keramische buitentegels zijn beschikbaar in meerdere kleuren en twee populaire formaten: 60x60x3 en 90x90x3. De tegels zijn verkrijgbaar bij 36 locaties in heel Nederland.

Beste Koop Buitentegels moet je het liefst zelf zien en ervaren. Dit doe je bij een van onze verkooppunten in heel Nederland dus ook bij jou in de buurt, waar je door echte specialisten wordt geadviseerd over verwerking en onderhoud van de buitentegels.

Vind een dealer bij jou in de buurt via: https://www.bestekoopbuitentegels.nl/verkoopadressen